Hangyairtás

“Hangyairtás, hogy otthonát ne keljen megosztania a hangyákkal”

Napjainkban már nagyon sokat tudunk a hangyákról. Tudjuk például, hogy a királynő elpusztítása nélkül nem tudjuk megszüntetni véglegesen a hangyák által okozott bosszúságokat. Magyarországon legtöbbször a kis fekete hangya, a házi hangya, a gyepi hangya és a fáraóhangya fordul elő. Ezeket a fajokat egyaránt biztonságosan és gyorsan ki lehet irtani a lakásokból, irodákból, konyhákból, szállodai szobákból vagy bárhonnan ahol kellemetlenséget okoznak. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a szárnyas hangya NEM egy hangyafajta! A szárnyas hangya az ivarzó képes hangyaalak. Szárnyas hangyákról bővebben itt. Bármilyen hangyafaj is keseríti meg mindennapjait, sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink hatékonyan, gyorsan és garanciával irtják ki őket. Sokan megpróbálkoznak házilagos hangyairtással, több-kevesebb sikerrel. Miután ezeket kipróbálták és nem érték el a kellő eredményt, elmennek a legközelebbi boltba és vesznek valamiféle hangyairtó készítményt. De mivel használatukkal sem szűnik meg a hangyák okozta problémájuk, keresnek egy szakembert aki rövid idő alatt eltünteti a hangyákat a szeme elől. Ha az előző lépéseket kihagyja rengeteg időt megspórolhat, a végén úgyis szakemberhez fordul. Hívjon minket bizalommal és mi garanciával el végezzük Önnek a hangyák irtását!

Hangyairtásra szakosodott kollégáink e-mailen is állnak rendelkezésükre!

+36 20 945 9090 vagy +36 23 382 121

Hol és mikor okoznak problémát a hangyák?

Bárhol. Szabadban és belterületen egyaránt. Kertekben és medencéknél, lakásokban és családi házakban, szállodai szobákban és konyhákban, céges irodákban és éttermekben. A hangyák bárhol megjelenhetnek. Ott telepednek meg ahol élelmet, vizet és megfelelő életkörülményeket találnak. Általában a nagyon meleg és a nagyon esős időszak alkalmával jelennek meg a hangyák és utána, ha megfelelőek a környezeti adottságok nem is mennek el a területről. Leggyakrabban tavasszal és nyáron hívnak minket hangyairtásokra, de előfordul ősszel és télen is (enyhébb tél esetén).

Érdemes kipróbálni a házi praktikákkal, bolti csodaszerekkel a hangyairtást?

Szerintünk nem. A házilagos hangyairtás után, a hangyák hada tovább masíroz a konyhában vagy a nappaliban. Vannak időről időre megjelenő házi praktikák és hangyairtó csodaszerek, de ezek azonban nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Csak bosszúságot okoz, az ezekre elfecsérelt idő és pénz. Sokszor többe kerül végigpróbálni a házi módszereket, mint kihívni egy profi szakembert, aki a garancia nyújtotta biztonság mellett végzi a hangyairtást. Mi közel harminc éve foglalkozunk hangyairtással. Ez idő alatt rengeteg házi hangyairtási praktikával találkoztunk már. Sok ügyfelünk is megpróbált már ezt-azt, de belátta ide szaktudás kell.

Hogyan történik a hangyairtás?

Alapvetően kétféle technológiát alkalmaznak a hangyairtók. Az egyik a permetezéses hangyairtási technológia. Ez a szárnyas hangyák elleni védekezésének egyik legjobban bevált módszere, mert a szárnyas hangyák nem táplálkoznak párzási időszakban. Ebben az esetben egy méregmezőt (filmréteget) hozunk létre a kívánt felületen. Amint a hangyák érintkeznek ezzel az irtószerrel elpusztulnak. Az irtószer hetekig a felületen maradhat. Attól függ mennyi ideig marad a felületen, hogy milyen minőségű, összetételű az irtószer?, milyen a felület amire felvisszük az irtószert?, és mikor takarítják azt fel (a felmosás számít! a porszívózás, söprögetés nem). Sajnos ezzel a technológiával csak a dolgozókat lehet elpusztítani, a hangya királynőt NEM! Hiszen a királynő sosem hagyja el a hangyaboly nyújtotta biztonságos búvóhelyet. A másik a csalétkes-irtószeres hangyairtási technológia. Ez a leghatékonyabb módszer, mert a dolgozók a királynőt is megetetik a talált táplálékkal, így őt is el tudjuk pusztítani. Ezzel megszakítjuk az életciklusukat. A hangyák táplálékként kezelik a csalétkes irtószert ezért semmilyen védekező mechanizmusukat nem aktiválják. Az általunk használt csalétkes irtószert egy olyan, az EU szabványoknak megfelelő, műanyag szerelvényben helyezzük ki a lakásban vagy kültéren, amihez csak a hangyák tudnak hozzáférni. Cégünk olyan műanyagból gyártja ezeket a szerelvényeket melyek több éven keresztül ellenáll a környezet viszontagságainak. Ellenáll a napsütésnek, megvédi a benne lévő irtószert az esőtől vagy a locsolórendszerektől. Nem engedi hogy illetéktelenek (házi állatok, kisgyerekek) férjenek az irtószerhez! (szabad kézzel egy felnőtt embernek is nehéz kinyitnia és az irtószer sem tud kiesni belőle). Lásd bővebben termékeinkről. Végleges megoldást kínál egy hangyaboly kiirtására. Ez az általunk preferált módszer, saját felmérésünk szerint az esetek 99%-ban egyetlen kihelyezéssel is megszüntetheti a hangyabolyt.

Hol végzünk hangyairtásokat?

Mindenhol. Az ország egész területén és a szomszédos országok határ menti településein is. Nyaralókban, családi házakban, panelekben és társasházakban, szállodákban és panziókban, gyárakban és egyéb céges épületekben. Mivel cégünk szerződéses munkákat végez az ország egész területén, ezért könnyen útba tudjuk ejteni a hozzánk távolabbi helységeket is.

Mikor végzünk hangyairtást?

Minden nap! Hétköznap mielőtt munkába menne, vagy délután,este mikorra hazaér a munkából, hétvégén és ünnepnapokon mikor elutazva a nyaralójába kiderül, hogy hangyák költöztek a vidéki házba. A hangyairtás időpontjának kiválasztásánál mindig figyelembe vesszük és szem előtt tartjuk az Önnek legmegfelelőbb időpontot. Kollégáink ezért minden esetben visszahívják Önt, hogy időpontot egyeztessenek.

Mennyibe kerül egy hangyairtás és van-e rá garancia?

Kollégáink azonnali árajánlatot adnak. A hangyairtás egyszeri alkalommal megszüntetheti a problémát. Sokkal olcsóbb, mint végigpróbálni a házi praktikákat és a bolti csodaszereket, melyek legtöbbször nem hozzák meg a várt eredményt. A hangyairtás ára csak attól függ, mekkora területen okozzák a problémát. Mivel garanciával vállaljuk a hangyairtást, ezért ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerül a kolóniát elpusztítanunk, díjmentesen korrigáljuk azt.

Ezek tudatában kérjük hívjon minket!  +36 20 945 9090 vagy +36 23 382 121 Kollégáink megrendelését követően a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a hangyairtást.