Darázsirtás

Darázsirtás

“Darázsirtás, hogy a darazsak ne okozzanak problémát mindennapjaikban.”

A darázsirtás napjainkban megbízható, gyors és hatékony módszerekkel végezhető. A darázsirtást cégünknél, olyan megbízható, profi szakemberek végzik, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek a darázsirtás területén. A darázsirtás akkor hatásos és biztonságos, ha tapasztalt darázsirtó szakember végzi.

Paper Wasp Queen

A darázsirtás soha nem volt veszélytelen feladat!

Ne tűrje, hogy a családjára veszélyt jelentő darazsak megzavarják a szabadban való tartózkodását! Cégünk az ország egész területén vállal garanciával darázsirtást.  Gyakran kapunk megrendelőinktől olyan telefont, hogy milyen módon tudjuk megoldani, hogy otthonuk kertjében ne legyenek kitéve a házuk körül repülő darazsak támadásainak. A darázsmentesítést először a háztulajdonos saját maga próbálja elvégezni. Tapasztalat, szaktudás, valamint megfelelő darázsirtószer hiányában nem tudja elérni a kívánt eredményt! A veszélyes darazsak üldözése közben a hiányos felszerelés miatt sokszor megcsípik az alkalmi darázsirtót a rovarok. Védik fészküket és agresszívan támadják a hívatlan betolakodókat. Cégünk szakemberei megoldják ezen feladatot, ezért megkímélheti magát és családját a  veszélyes meglepetésektől! A darázsirtás hatékonyságát a hosszú évek alatt megszerzett szaktudás és rutin garantálja!

Darázsirtásra szakosodott kollégáink e-mailen is állnak rendelkezésükre!

+36 20 945 9090 vagy +36 23 382 121

Hova fészkelnek a darazsak?

A darazsak kolóniákban élnek, melynek középpontjában a királynő van. A darazsak fészkeiket olyan szélvédett, napsütötte helyen alakítják ki, ahol populációjukat a lehető legnagyobb biztonságban tudhatják. Ezért nem meglepő, hogy darázsfészekbe akár bele is léphetünk, ugyanis a földbe is befészkelhetik magukat. Sokszor a házak falaiba, tetőcserepei alá, padláson, kéménybe, kamrába vagy akár a redőnytokba is befészkelik magukat a darazsak. Vidéki házak, nyaralók, kerti szerszámos kamrák, fészerek és egyéb ritkán használt épületek belsejében, falaiban vagy külső részein is találkozhatunk darázsfészekkel. A darázsfészek helyének megállapításában a megrendelő tud segíteni. Tízperces megfigyeléssel, egy-egy egyed nyomon követésével megállapítható melyik résen, repedésen, nyíláson keresztül bújnak ki-be a fészekhez. Ez a legjobban napkeltekor és napnyugtakor figyelhető meg, de napközben is elég aktívan használják a bejáratot.

Veszélyes vállalkozás a házilagos darázsirtás?

Igen! Sokan nem is gondolnák, hogy ezek az apró rovarok mekkora problémát tudnak okozni. Egy csípés is lehet akár végzetes is! Ha valaki allergiás a darazsak csípésére, sokkal nagyobb veszélynek van kitéve. A darazsak egy csípése is nagyon fájdalmas. Gondoljon bele, ha egy megbolygatott fészekből több száz, vagy több ezer darázs ront ki mérgesen a fészkét védelmezve és próbálják a betolakodót megcsípni. Ráadásul sokan abba a hibába esnek, hogy betorlaszolják a lyukat amin a darazsak a fészekbe közlekednek. Ez nem oldja meg a problémát! Ugyanis a darazsak kirágják a tömítésre szolgált anyagot, vagy rosszabb esetben egy másik járatot készítenek, ami akár a ház belseje felé is irányulhat.

Hogyan történik a darázsirtás és mi lesz a fészekkel?

darazsirtas_rovarirtas2

Darázsirtó szakembereink a lehető legnagyobb körültekintéssel és védőfelszerelésben végzik a darázsirtásokat. Évente nagyon sok darázsirtást végeznek kollégáink, akik több éves rutinnal rendelkeznek. Csak pár érdekes szituáció amivel kollégáink találkoztak: Láttunk már hűtőgép nagyságú darázsfészket fészerben, kéményt eldugító fészket kerti kemencében vagy családi házakban, de a redőnytokot is be tudták a darazsak úgy építeni, hogy azt meg sem lehetett mozdítani, stb.  A darázsirtás során taglózó és tartós hatást egyaránt biztosító szert juttatunk a fészekre és környékére. A darázsirtás alkalmával használt porozó és folyékony irtószer egyformán hatásos. A különbség csak az, hogy a porozószer fehér és ez sokszor feltűnően meglátszik a felületeken. A darazsak egy kihalt fészekbe sohasem költöznek be, ezért szakmailag eltávolítani nem indokolt. Amennyiben a darázsirtás során mégis ilyen kéréssel fordulnak hozzánk, ha lehetséges ennek eleget teszünk. Vannak olyan fészkek amelyek nem látható helyen vannak és bontás nélkül nem lehet hozzáférni. Ezeket nem érdemes eltávolítani mert a bontás és az utána következő javítás és helyreállítás mindig költségekkel jár.

Hol végzünk darázsirtásokat?

Mindenhol. Az ország egész területén és a szomszédos országok határ menti településein is. Nyaralókban, családi házakban, panelekben és társasházakban, szállodákban és panziókban, gyárakban és egyéb céges épületekben. Mivel cégünk szerződéses munkákat végez az ország nagy részén, ezért könnyen útba tudjuk ejteni a hozzánk távolabbi helységeket is.

Mikor végzünk darázsirtást?

Minden nap! Hétköznap mielőtt munkába menne, vagy délután,este mikorra hazaér a munkából, hétvégén és ünnepnapokon mikor elutazva a nyaralójába kiderül, hogy darazsak fészkelték be magukat a vidéki házba. A darázsirtás időpontjának kiválasztásánál mindig figyelembe vesszük és szem előtt tartjuk az Önnek legmegfelelőbb időpontot. Kollégáink ezért minden esetben visszahívják Önt, hogy időpontot egyeztessenek.

Mennyibe kerül egy darázsirtás és van-e rá garancia?

Kollégáink azonnali árajánlatot adnak. A darázsirtás egyszeri alkalommal megszünteti a problémát. Sokkal olcsóbb, mint amekkora kockázatot jelent. A darázsirtás ára csak attól függ, milyen helyre fészkelték be magukat. Mivel garanciával vállaljuk a darázsirtást, ezért ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerül a kolóniát elpusztítanunk, díjmentesen korrigáljuk azt.

Ezek tudatában eldöntheti. Biztosan darázsirtásra van szüksége?  Hívjon minket!  +36 20 945 9090 vagy +36 23 382 121 Kollégáink megrendelését követően a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a darázsirtást.