Darázsirtás Budapest XXI. kerület

Darázsirtás Budapest XXI. kerület!

darazsirtas_telefon

A darázsirtás veszélyes feladat, ha a fészek bolygatásáról van szó, ezért ha lehet bízzuk profikra!

Milyen helyeken végzünk darázsirtást?

darazsirtas_csaladi_haz_tetoMindenhol, ahol előfordulhatnak:

 • Budapest XXI. kerület darázsirtás családi házakban
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás iskolákban
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás óvodákban
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás irodákban
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás közintézményekben
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás gyümölcsösökben
 • Budapest XXI. kerület darázsirtás szőlőültetvényeken
Leggyakoribb darázsfajok hazánkban (kecskedarázs, németdarázs, lódarázs):

kecskedarazs_irtasanemetdarazs_irtasalodarazs_irtasa

Az utóbbi különösképpen veszélyes, így ennek házilagos irtását semmilyen esetben sem javasoljuk! A német darázs a legelterjedtebb faj, fészkét gyakran készíti talajban, melegben könnyen támad, ingerlékeny, szúrása fájdalmas.

Kétféle darázsfészek létezik irtás tekintetében:

 • látható darázsfészek irtása
 • rejtett darázsfészek irtása

darazsfeszek darazsirtas_rejtett

Darázsirtás, a tavaszi fészekrakás idején

Amennyiben azt tapasztaljuk hogy ezek a rovarok a ház bizonyos pontján rendszeresen  leszállnak és egy nyíláson át bebújnak a ház szerkezetébe biztosra vehetjük hogy fészket raknak és építik a darázsfészket. Érdemes megfontolni a darázsirtó szakember tanácsait erre az esetre.

Mennyi időt vesz igénybe az irtás?
Kezeléstől függően kb 20-40 perc.
Mennyibe kerül?

Kollégáink azonnali árajánlatot adnak. A darázsirtás egyszeri alkalommal megszünteti a problémát. Sokkal olcsóbb, mint amekkora kockázatot jelent.

A darázsirtás ára attól függ:
 • milyen helyre fészkelték be magukat
 • eset sürgőssége
 • kiszállás díja településtől függően
Garancia van-e?

A darázsirtás hatékonysága 24-48 órán belül az adott fészket tekintve 100%-os. Mivel garanciával vállaljuk a darázsirtást, ezért ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerül a kolóniát elpusztítanunk, díjmentesen korrigáljuk azt.

 darazskiralyno

A darázskirálynő elpusztítása garancia, a sikeres fészekirtásra.

Darázsirtás egyes esetekben házilag is lehetséges, ugyanakkor nem ajánlott!
hazi_darazsirtas
Felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes!
A fent illusztrált módszer csak csalinak alkalmas, hosszú távú siker nem érhető el vele, mivel a darázskirálynő nem hagyja el a fészket, így folyamatos lesz az utánpótlás.

A darázsirtás kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás folytán elpusztul a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.

Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot lehet olvasni a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha biztosra szeretne menni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Hivatalos darázsirtást csak szakképzettséggel, engedéllyel rendelkező személy, cég végezhet, engedélyezett szerek használatával!
További darázsirtás Budapest vonzáskörzetében:

Budapest Alsónémedi Biatorbágy Budajenő Budakalász Budakeszi Budaörs Csobánka Csomád Csömör Csörög Délegyháza Diósd Dunabogdány Dunaharaszti Dunakeszi Dunavarsány Ecser Erdőkertes Érd Felsőpakony Fót Göd Gödöllő Gyál Gyömrő Halásztelek Herceghalom Isaszeg Kerepes Kistarcsa Kisoroszi Leányfalu Majosháza Maglód Mogyoród Nagykovácsi Nagytarcsa Ócsa Őrbottyán Páty Perbál Pécel Pilisborosjenő Piliscsaba Pilisjászfalu Pilisszántó Pilisszentiván Pilisszentkereszt Pilisszentlászló Pilisvörösvár Pomáz Pócsmegyer Pusztazámor Remeteszőlős Solymár Sóskút Szada Százhalombatta Szentendre Szigethalom Szigetmonostor Szigetszentmiklós Sződ Sződliget Tahitótfalu Taksony Tárnok Telki Tinnye Tök Tököl Törökbálint Üllő Üröm Vác Vácrátót Vecsés Veresegyház Visegrád Zsámbék.

Ugyanakkor darázsirtást az ország egész területén végzünk!
36-20-945-90-90